Rossington Architecture

We took the existing builder-type “craftsman” and brought it into its own. Walls were removed, awkward relationships eliminated and myriad details added to enliven and ground the house. A large pergola was attached to the house, creating a transition between interior and exterior spaces. A full landscape renovation takes advantage of the natural contours, with the addition of a pool, sports court and terracing defined by stone walls. A pool house is also designed and planned for the south side of the pool.

Completed by CR Hunt Building and Design; Structural Engineering: Hom Pisano; Interiors: Rebecca Ahearn; Photography: Margot Hartford Photography; Design Team (interiors, exterior & landscape): Phil Rossington, Mason St.Peter.

Next project

Elizabeth Street, San Francisco